Når mad gør indtryk
Vi tilbyder alt fra selskabsmenuer med flere retter til delemad og buffetter. Afhængig af koncept og menu kan du selv hente maden og stå for servering. Vi kan også være med hele vejen og sørge for, at maden bliver serveret med samme omhu, som den er tilberedt. Det er op til dig.
Tag et kig på vores menuforslag – og brug dem som inspiration til den madoplevelse, som passer til netop dit arrangement.
Mad ud af huset
- delemad eller buffet
Denne menu egner sig godt til dagsfester og mere uformelle events som fx barnedåbe, familiefester, konfirmationer eller firmaevents. Retterne kan serveres som delemad eller på buffet - med eller uden kok til stede afhængig af antallet af gæster.
Menu
Foccacia
Creme af grillet peberfrugt og tomat
Aioli
Stegt kylling med tomatmayo og urter
Vitello tonnato - koldt kalvekød med tuncreme og kapers
Kartoffelsalat med løvstikke og syltede sager
Bulgursalat med persille og agurk
Grøn salat ala cæsar
Salat af courgetter med bagte tomater og kerner
Straciatella med marinerede tomater og basilikum
Pris: 290 DKK per person inkl. moms
Tilkøb
Lyngrillet laks med sesam og nødder 75 DKK
Stegt tun med avocado og soya 75 DKK
Confiteret svinebryst med asiatisk sauce og forårsløg 65 DKK
Tartar med syltede svampe og sprøde kartofler 65 DKK
Sprødt brød med tørret spansk skinke og meloncreme 30 DKK
Marinerede oliven 25 DKK
Ristede cashewnødder med Piment d’espelette 20 DKK
Selskabsmenu
Vores selskabsmenuer passer perfekt til brylluppet, den runde fødselsdag eller andre store livsbegivenheder. Selskabsmenuen anrettes på tallerkener af kokke - det er inkluderet i prisen.
I kan bestille fra menuen, eller bruge den som inspiration til netop dén menu , som passer til jeres fest, hvor vi kan tilpasse den jeres dag og ønsker.
Forretter
Tatar of okse med purløgscreme, syltede svampe og sprøde kartofler
Saltbagt selleri med trøffelvinaigrette og croutons (vegetarisk)
Lyngrillet laks med gomasauce, jordnødder og dild
Hovedretter
Dansk velfærdskylling farseret med løvstikke, grillet hjertesalat med citron og sauce på kyllingevinger og timian
Nænsomt tilberedt fisk med sommergrønt fra Jordkærgaard og sauce blanquette
Oksenyretapper med grillede nye løg og sauce bearnaise (+100 kr)
Desserter
Mousse af ecuadoriansk chokolade med solbærcreme og sprød kakao
Mazerinkage med luftig mascarpone og danske jordbær
Pris for 3 retter: 599 DKK per person inkl. moms - hvis I ønsker at tilføje f.eks. en ekstra forret, laver vi et skræddersyet tilbud til jer.
Christian & Pernille Helleberg Ejby
“Vi havde fornøjelsen af at have Peter som kok til vores bryllup, og det var en fremragende oplevelse. Maden var intet mindre end fantastisk – smagfuld, smukt anrettet og med fokus på sæsonens råvarer. Peter var både lydhør over for vores ønsker, men turde også udfordre os med idéer, vi ikke selv havde tænkt på – og det gjorde menuen og oplevelsen endnu bedre. Vores gæster taler stadig om maden, og vi kunne ikke have ønsket os mere.”
